Despre Noi

Pensiunea Steaua Munților este situată în satul Săliștea, comuna Isverna, județul Mehedinți chiar la poalele Munților Mehedințiului.Acest proiect european a luat naștere tocmai din dorința de a arăta lumii întregi frumusețile acestei zone, dar și pentru a ajuta la dezvoltarea turismului, noi fiind deschizătorii de drumuri în acest domeniu. 

Inaugurată în anul 2015, pensiunea noastră are în total 14 camere (12 duble și 2 triple), un restaurant de 60 de locuri, o sală de forță, un teren de fotbal sintetic în mărime naturală cu vestiare și tribune, plus un loc de joacă pentru copii. Având în vedere numărul mare de obiective turistice, Pensiunea Steaua Munților poate oferi sejururi de weekend sau mai mari în regin all inclusive, evenimente onomastice, botezuri, majorate, dar și evenimente sportive, precum concursuri de mountain bike, turnee de fotbal și cantonamente sportive la cele mai bune prețuri din România. 

Indiferent de evenimentul ales de dumneavoastră, personalul nostru vă așteaptă cu mâncăruri tradiționale românești respectând bineînțeles, obiceiurile zonei, dar și cu multă voie bună, pensiunea având și un taraf propriu cu muzică tradițională. Întotdeauna atenți la detalii și în funcție de necesitățile fiecăruia suntem convinși că aici vă veți simți în mijlocul naturii, într-o oază de liniște și verdeață, și vă vom încânta cu bunătățile noastră culinare, dar și cu băuturile tradiționale din zonă: pălincă, afinată, vișinată, căpșunată, țuică și vin. 

Pensiunea Steaua Munților își dorește ca fiecare eveniment să fie unul de neuitat pentru dumneavoastră și să reveniți întotdeauna cu plăcere. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pages